Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از همشهری؛ در تمام پهنه ایران این خورشید‌گرفتگی به‌صورت جزئی مشاهده می‌شود. مناطق جنوبی ایران در حاشیه خلیج‌فارس بهترین مکان برای مشاهده گرفتگی بیشتر خورشید هستند.

در مناطق جنوبی ایران هم جزیره کیش با ۸۵.۱۴درصد گرفت خورشید، بهترین مکان برای رصد این کسوف جزئی به‌حساب می‌آید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشترین میزان گرفت خورشید اما در جزیره سیری در خلیج‌فارس اتفاق خواهد افتاد. این گرفتگی در آسیا، بخش‌هایی از شمال و غرب استرالیا، بخشی از شمال‌شرق آفریقا، به‌صورت جزئی و در بخشی از عربستان سعودی، قطر، امارات متحده عربی، عمان، جنوب هند، سریلانکا، مالزی، سنگاپور، اندونزی، فیلیپین و برونئی به‌صورت حلقوی قابل مشاهده است. گروهی از رصدگران نجومی کشورمان هم به همین‌خاطر به کشورهایی مثل هند، عمان، سریلانکا و قطر سفر کرده‌اند تا این پدیده نجومی را بهتر رصد کنند.

چطور رصد کنید؟

در تهران که آلودگی هوایش دیگر اثری از خورشید هم باقی نگذاشته ‌ماه حداکثر 61درصد از قرص خورشید را می‌پوشاند و قرص گرفته خورشید در حالی طلوع می‌کند که مراحل بازشدن را سپری می‌کند. در تهران، زمان طلوع آفتاب ساعت 7 و 12دقیقه است و گرفتگی در ساعت 8 و 23دقیقه پایان می‌یابد. زمان و حداکثر میزان‌‌‌‌‌‌‌ پوشیدگی در سایر نقاط ایران با تهران متفاوت است. اگر به پدیده‌های نجومی و شعبده‌بازی ماه، خورشید و زمین علاقه دارید برای رصد این خورشیدگرفتگی باید از تجهیزات مناسب استفاده کنید. برای رصد کسوف به عینک مخصوص رصد خورشیدگرفتگی نیاز دارید اما درصورتی که عینک خورشیدگرفتگی ندارید می‌توانید از فیلتر جوشکاری شماره۱۴ استفاده کنید.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: نجوم خورشید گرفتگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۴۵۲۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آسمان رنگین کمانی تهران

به گزارش سرویس شهروند خبرنگار خبرگزاری صداوسیما، شهروندخبرنگاری از  شهرستان پاکدشت در استان تهران  عکسی از رنگین کمان پس باران را برای خبرگزاری صداوسیما ارسال کرده است.

 

دیگر خبرها

  • پختن، سرنوشت شوم زمین و زمینیان؟
  • تخفیف نجومی ایران برای فروش نفت؛ واقعی یا کیک؟
  • تصاویر نجومی شانزدهم اردیبهشت (۵ مه)
  • تخفیف نجومی ایران برای فروش نفت واقعی است؟
  • تصویر روز ناسا: تلسکوپ‌های کمکی زیر آسمان پرستاره جنوب
  • دومین سامانه بارشی در راه آسمان اردبیل
  • آسمان رنگین کمانی تهران
  • سوپرمن شدن پس از پرسپولیس/ استقلال زیر آسمان آبی شهر
  • آسمان تهران تا فردا بارانی است
  • آسمان قزوین فردا بارانی است